tisdag 30 januari 2007

Du kan hitta fler bilder

Du kan hitta fler bilder på andra bloggar också. Av mig och min familj.
Testa t ex: http://lars-ericksblogg.blogspot.com/
Det är främst tänkt som en textblogg, med diverse kommentarer, men där finns också en hel del bilder, publicerade hösten 2006 och i januari 2007.
Främst äldre bilder finns på "Bildgalleri" på min hemsida: www.freewebs.com/larserick/

Eftersom utrymmet är begränsat där så är dock hemsidan också den mest koncentrerad på skrivna texter. Men med ett femtiotal bilder.

söndag 21 januari 2007

Vänner, bekanta, grannar 2006 (Piteå m omnejd)

Ett litet urval av bilder från främst sommaren 2006. Vänner, bekanta och barn. Bl a hos Kiet med Elias. Ulf och Ninghua. Audrey, Starry med flera.lördag 20 januari 2007

Bröllopsbilder, dec 2003.
Diverse bilder kring bröllopet och förberedelser. Brudklänning. Brudkrona. Ringar. Brudbukett. Brud och brudgum. Med mera.

Karaoke

Karaoke, eller videoke, är mycket populärt i Filippinerna. Det kan kanske dessa bilder ge en uppfattning om.
Texterna kan vara på tagalog eller engelska, men även den som inte har mycket av engelska i sin utbildning försöker att hitta rätt anslag. Som Badoc här, perfekt uttal trots att han inte kan någon engelska alls. Och sjunger bra, det gör han.


Hans fru är också en bra sångerska, här omgiven även av svågern Ray, inte oäven han heller.

Naturligtvis sjunger barnen också, med stor inlevelse. Liksom vuxna, av varierande åldrar.
Framför allt bilder

Jag har ju en textblogg, tja två faktiskt. En på blogger och en på freewebs. Den senare är en hemsida med en massa "äldre texter" också, delvis av privat natur. Samt en blogg.

Eftersom det blir en del bilder som ofta(st) tangerar det privata så tänkte jag försöka med en blogg som kan vara ohöljt privat och med mycket bilder. Men den som vill kan ju kolla de andra sidorna också, både texten och bilderna där.